038-4447532 info@cgkhattem.nl

Muziek & Ontmoeting

Concerten in CGK De Veste

In het najaar van 2017 is CGK De Veste gestart met muziek- en ontmoetingsavonden. Jaarlijks geven wij een aantal concerten. Kenmerkend voor de concerten is de combinatie met ontmoeting.  De invulling van de concerten is gevarieerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: vocaal, instrumentaal, licht klassiek of geestelijk. We maken gebruik van professionele musici.

Doel

Het doel is om mensen met elkaar in contact te brengen en om een moment van afleiding te bieden aan diegenen die daar behoefte aan hebben.

Data komende concerten

Er zijn nog geen data bekend

Onze gasten waarderen de concerten

Er is veel waardering voor de muziek &  ontmoetingsavonden. Niet alleen vanwege de inzet van de muzikanten maar ook door de bescheiden omvang- en de sfeer in het kerkgebouw. Hierdoor krijg je de beleving van een huiskamerconcert. Verder blijkt de kerkzaal een geweldige akoestiek te hebben wat uiteraard ook bijdraagt aan de kwaliteit.

Entree

De concerten zijn gratis te bezoeken. Wel is er de mogelijkheid om een gift te geven voor een bepaald diaconaal doel. Het doel kan per keer verschillen maar zal ten tijde van het concert altijd bekend zijn. Op deze wijze willen wij ook denken aan mensen dichtbij of verder weg die onze hulp goed kunnen gebruiken.

U kunt een plaats reserveren via het mailadres omziennaar@cgkhattem.nl.  Houd voor de data van de concerten onze website in de gaten of de plaatselijke media.

Pin It on Pinterest